Csatlakozzon ön is!

Keresés: szenior tudáshasznosítás

Találatok: 23

Csillagvári Magdolna

Mindig is nagy szociális érzékkel rendelkeztem és szeretettel vállalom idős, egyedül élő, nehezen mozgó emberek segítését:

Virágh Istvánné

Nagyon jól kijövök a gyerekekkel, tudok a „nyelvükön beszélni". Szeretek bolondozni, leülni a földre a kisgyermek mellé építeni, játszani. Imádom a sok kis kérdésüket, estig bírom válaszokkal a legtöbb felnőttel ellentétben. Meséből is verhetetlen vagyok, mesekönyv hiányában fejből mesélek. Hiszek a közös mozgás örömeiben. Ha egy diszkrét, megbízható partnert keres szülőként, gyermekének pedig igazi nagymamás szeretetet és végtelen türelmet keres, beszélgessünk!

Villám Aranka

Nagyon szeretem a gyerekeket, szeretek velük sétálni, rajzolni, játszani, gondoskodni róluk, és ők is jól érzik magukat a társaságomban. Elsősorban délután tudnék pótnagyi lenni, egy olyan családban, ahol a gyermek 10 év alatti és a Szeleifalu-Petőfiváros környékén laknak. Mivel még dolgozom ezért délelőtt nem, de esetenként esti, vagy hétvégi gyermekfelügyeletet is tudok vállalni, megegyezés szerint.

Varga Zsuzsa

Olyan Szupernagyi szeretnék lenni, aki a családnak, de legfőképp anyukáknak biztosít szabadidőt arra, hogy megcsinálja a nagybevásárlást, sportoljon, megigyon egy kávét a barátnőkkel, fodrászhoz, kozmetikushoz menjen, vagy megnézzenek egy színházi előadást. Pontos és türelmes vagyok, szeretem betartani azt, amit megbeszélünk. Igyekszem a gyerekek számára azt a pár órát élménnyel megtölteni, amíg együtt vagyunk. Egy mondatban csak Vekerdy Tamást idézném: "Boldog gyereket csak boldog anya tud nevelni."

Székeli Ottóné

"A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent!"
SzuperNagyiként is az élet örömeit kínálom a gyerekeknek. Szívesen játszok, kirándulok, bohóckodok velük. Ha Önök egy energikus, vidám, mindenre nyitott SzuperNagyit szeretnének gyermekük mellé, keressenek bizalommal!

Pap Erzsébet

„A mese az az ábécéskönyv, amelyből a gyermek megtanul a saját lelkében olvasni."
Délutáni, alkalmanként esti és hétvégi gyermekfelügyeletet vállalok 0 és 8 éves kor között, testvérekre is szívesen vigyázok. A városközpontban lévő óvódákból elhozom a gyermeket, ha a szülőknek túlórázni kellene.

Orovánné Rávai Mária

Szerintem megérdemlik a szülők, hogy munkájukat nyugodtan tudják végezni, és legyen lehetőségük szórakozni, kikapcsolódni. Ha nincs segítséged vagy Nagyid, aki alkalmanként vagy rendszeresen kisegítene a bajból, beszélgessünk! Autóval rendelkezem, rendszeresen vezetek, ezért akár különórákra való eljutásban is tudok segíteni.

Olajkár Györgyné Éva

A megbízóimhoz lojális vagyok. Nyomdászként 48 munkaévből 30 évet egy munkahelyen töltöttem el. Nagyon szeretem a gyerekeket, és remélem megszínesíthetem a rám bízott gyerekek hétköznapjait. SzuperNagyiként szeretnék jó kapcsolatot kialakítani a megbízó családdal, és szeretnék segíteni jó pótnagyiként!