Csatlakozzon ön is!

Keresés: egészség

Találatok: 23

Mit mutatnak a számok - idősödés és statisztika

Az európai statisztikai nyilvántartások demográfiai mutatószámai közül több foglalkozik közvetve vagy közvetlenül az idősödéssel. Vessünk egy pillantást a 2019-es Eurostat jelentés Magyarországra vonatkozó adataira. 

Szeptember - Alzheimer világhónap

Kecskeméten az Egészségfejlesztési Iroda két eseményt is szervezett az Alzheimer világhónap keretein belül, amelyen a szolidaritását kifejező CédrusNet közösség természetesen részt vett.

Mónus Erzsébet

Szívesen vállalom óvodás és kisiskolás korú gyerekek felügyeletét Kecskeméten és 10 km-es környékén, akár folyamatosan, akár eseti jelleggel. Hétvégi felkérés sem akadály számomra. Autóval rendelkezem, így a logisztikában is tudok segíteni. Amennyiben egy türelmes, melegszívű SzuperNagyit keres, aki lojális és diszkrét a pótcsaládjával, akkor kérem keressen bizalommal.

Lengyel Julianna

„Van úgy, hogy valaki nagyon törődik a másikkal. Azt hiszem, ezt hívják szeretetnek!" - A.A. Milne: Micimackó
SzuperNagyiként jól jön barátságos, rendszerető személyiségem, illetve az ápolónői végzettségemből adódó egészségügyi tapasztalat.Szívesen vigyáznék 3 hónapostól - 3 éves korig kisgyermekekre. Illetve vállalok „játszóterezést", sétálást, időnként hétvégén is.